Sanne? Heb jij Sanne gezien?

Wij zijn op zoek naar Sanne! We weten dat ze bestaat, maar we kunnen haar niet vinden. 

Ken jij haar misschien?

Ze hoeft geen Sanne te heten, maar wij gaan graag met haar een gesprek aan.

Wie Sanne is? Goede vraag!

Sanne heeft een universitaire studie gevolgd en werkt als belastingadviseur bij een accountantskantoor. Ze is rond de 32 jaar oud. Ze werkt er al een tijdje en ze vraagt zich af of ze niet eens aan haar ontwikkeling moet denken. Een andere baan misschien?

Laat jij Sanne weten dat je haar droombaan gevonden hebt?

Op onze site lees je meer over ons. Hier vind je terug waarom Sanne je dankbaar is voor deze tip.

Sanne vertelt je graag iets over haarzelf

Hoi, mijn naam is dus Sanne! Natuurlijk vertel ik je graag meer over mijn baan.

Inmiddels werk ik alweer negen jaar bij dit mooie landelijke kantoor. Wat was ik destijds trots dat ik mijn stage bij zo’n mooi landelijk kantoor mocht afronden. Ondanks dat ze bijna landelijke dekking hebben, zijn alle kantoren enigszins zelfstandig. Zo heeft iedere vestiging toch een eigen team. Toen ze mij na mijn stage een baan aanboden was ik ook gelijk enthousiast!

De afgelopen jaren heb ik me goed kunnen ontwikkelen. Sinds een paar jaar houd ik me ook bezig met fiscale advisering van cliënten. Dit doe ik nog met hulp van ervaren collega’s. In het begin was het soms best spannend. Het is natuurlijk ook leuk om samen te werken. Stiekem hoop ik wel dat ik binnenkort zelfstandig mag adviseren. Ik vind het fiscale vak fantastisch: samen met de klant de beste oplossing bereiken! Dat geeft me echt een goed gevoel.  Binnenkort praat ik met mijn leidinggevende over de mijn toekomst. Het zal wel net als vorig jaar gaan. Soms vraag ik me wel eens af: wat zou het fiscale vak mij bij andere kantoren kunnen bieden?

Een nieuwe baan is natuurlijk wel weer gedoe. Met mijn collega’s heb ik echt wel veel lol. Toch sta ik wel open voor een gesprek bij een leuk kantoor. Mocht je dat toevallig een keer tegenkomen, stuur me dan gerust een berichtje. Praten kan immers geen kwaad. Alvast bedankt!