Weet jij waar Jeroen is?

Wij zijn op zoek naar Jeroen! We weten dat hij bestaat, maar we kunnen hem niet vinden. 

Ken jij hem misschien?

Hij hoeft overigens geen Jeroen te heten, maar wij gaan graag met hem een gesprek aan.

Wie Jeroen is? Goede vraag!

Jeroen heeft de universiteit gedaan en werkt al een jaar of 8 bij een leuk regionaal advieskantoor. Hij is als fiscalist helemaal in zijn element. Jeroen is rond de 34 jaar oud. Hij merkt dat hij een andere kant op wil in zijn rol als fiscalist. Advisering en zelf met de klant aan tafel. Jeroen weet zijn droombaan prima te omschrijven, nu alleen nog vinden.

Laat jij Jeroen weten dat jij zijn droombaan hebt gevonden?

Op onze site lees je meer over ons. Hier vind je terug waarom Jeroen ontzettend blij is met jouw tip.

Jeroen stelt zich graag aan je voor

Hoi, mijn naam is dus Jeroen! Wat leuk dat je in mijn werk geïnteresseerd bent.

Ik werk alweer met veel plezier acht jaar bij een leuk regionaal kantoor. Hiervoor werkte ik bij een grote landelijke organisatie. Daar zat ik niet echt mijn plek.

Gelukkig is dat nu anders. De eerste jaren heb ik hier leuke aangiftes mogen maken. Ik heb veel plezier in het ontdekken van het advieswerk. Ik voel me ook steeds meer op mijn gemak als ik fiscale adviezen voorbereid of als ik een klant aan de telefoon mag helpen. Dat was een paar jaar geleden nog wel anders 😊

Ik kijk er naar uit meer zelfstandig te gaan adviseren. Ik wil best vaker met de klant aan tafel zitten. Dat lukt nog niet echt. Veel klanten zijn nu eenmaal gewend om met één van mijn collega’s te spreken. We moeten de ruimte maken, zeggen ze hier dan. Daarom heb ik met mijn leidinggevende afgesproken dat ik meer zelfstandige advisering ga doen. Die afspraak staat, maar de ruimte is er nog niet gekomen.

Binnenkort heb ik weer een voortgangsgesprek. Misschien dat ik het dan nog maar een keertje aansnijdt. Ze hebben het toch beloofd? Of moet ik misschien toch eens bij een ander bedrijf gaan kijken? Misschien moet ik aan mijn eigen ontwikkeling denken?

Nou ja, zoals gezegd heb ik het best leuk. Mocht je een keer een vacature zien die bij me past, dan mag je me er best op wijzen. Kan ik er eens over nadenken. Dank je wel en tot binnenkort!