Onze mensen

Maak hieronder kennis met je nieuwe collega's!

Romy Beije

Office manager

“Elke dag is compleet anders voor mij, heerlijk.”

Toen Romy Beije haar diploma van HBO Fiscaal Recht en Economie behaalde, wist ze nog niet waar haar toekomst lag. Het werd een fiscaal adviesbureau in Bemmel. Romy ontdekte dat de werkzaamheden op het secretariaat haar erg aanspraken. ,,Ik voelde me vrij om aan te geven wat ik leuk vind en wat er bij mij past.’’ Sindsdien is Romy op het secretariaat actief en ondersteunt ze iedereen waar dat kan. Een baan die goed bij haar past.

,,De afwisseling die deze rol met zich meebrengt, vind ik ontzettend leuk. Hierdoor kan ik veel vragen van klanten beantwoorden.’’ Naast deze diverse werkzaamheden begeleidt Romy ook graag de stagiaires en nieuwe medewerkers.

Lieke van der Mond

belastingadviseur

“De lat ligt dermate hoog dat ik me ook blijf door ontwikkelen.”

Eerst als stagiaire en nu met een vaste aanstelling, zo is Lieke begonnen in 2019. Haar plekje heeft Lieke naar eigen zeggen zeker gevonden. “Doordat de lijntjes intern kort zijn en er geen gevoel van hiërarchie heerst, loop je zo bij een collega binnen om wat te bespreken.” Onder andere door het vaktechnisch overleg en de “verduijdelijking” wordt dat gevoel voor haar versterkt. “Dat zijn de momenten waar ik in een werkweek naar uit kijk; kennis delen en vergaren. Hierdoor blijft het niveau op de werkvloer klimmen. En dat blijkt ook wel als je je bedenkt dat zelfs accountantskantoren ons benaderen.” Het liefst werkt Lieke aan (langdurige) trajecten die ze van A tot Z kan begeleiden en ondersteunen. “Het is fijn dat je kan aangeven waar je interesses liggen. Bij Duijd fiscalisten krijg ik daar alle ruimte voor.”

Erik Verkuijlen

belastingadviseur

“Hier ben je als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt.”

Erik Verkuijlen werkte een kleine tien jaar bij een middelgroot accountantskantoor toen hij de stap naar Duijd fiscalisten maakte. Onderweg naar Bemmel staat de Brabander af en toe in de file. Maar spijt? Nee. ,,Het is juist fijn om als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt te zijn.’’

,,Vaak heeft de accountant het contact met de externe klant en vraagt binnen zijn eigen bedrijf advies aan de belastingexpert: zo gaat het op veel accountantskantoren. Je bent dan als fiscalist veelal afhankelijk van de accountant. Vakgenoten zullen dat wel herkennen. De stap van accountantskantoor naar Duijd fiscalisten heeft mij een boost gegeven. Hier ben je zelf leidend. Dat geeft voldoening.’’

Twijfels

,,Aanvankelijk twijfelde ik wel. Ik kom uit Nistelrode en werkte jarenlang met plezier bij een kantoor uit mijn eigen regio. Waarom zou ik die zekerheid verruilen voor een kleinschalig bedrijf in Bemmel? Waarom zou ik riskeren dagelijks in de file op de A50 te belanden? ’’

De diepte in

,,In maart 2018 heb ik de stap toch gewaagd. Zonder spijt kan ik inmiddels zeggen. Ik kom meer buiten de deur. Heb nu zelf een breed en divers klantenpakket. Dat maakt het heel afwisselend. Bovendien ben ik meer met het puur fiscaal inhoudelijke werk bezig en dat is erg uitdagend. Wie graag de diepte ingaat, passie heeft voor ons vak en op zoek is naar een omgeving waarin enkel fiscalisten als collega’s elkaar prikkelen, zit goed bij Duijd fiscalisten. En wat die files betreft: ik werk één dag in de week thuis en mag ’s ochtends na de spits vertrekken. We zijn onderling super flexibel.’’

Thijs Seegers

belastingadviseur

“Hier voel ik mij vrij aan te geven wat ik leuk vind.”

Thijs was toe aan meer uitdaging. Hij keek uit naar werk waar zijn passie voor BTW werd gevoed. Hij was daarmee bij Duijd fiscalisten van harte welkom. “Ik voelde me direct vrij om aan te geven met welke werkzaamheden ik graag bezig ben. Hier wordt dan direct door iedereen op ingespeeld.” Thijs is enthousiast over de begeleiding: “Aan begeleiding ontbreekt het bij Duijd fiscalisten absoluut niet. Als je een fiscale oplossing hebt voorbereid is er volop gelegenheid dat met een ervaren fiscalist te bespreken. Ik leer hier in de dagelijkse praktijk veel, zeker in combinatie met het uitgebreide vaktechnische overleg en de wekelijkse “verduijdelijking”. Een ervaren fiscalist leidt ons hierbij van het begin tot het eind door een moeilijke casus. Erg leerzaam.”

Matthijs Kregting

belastingadviseur

“Het is hier een grote fiscale snoepwinkel.”

Nadat Matthijs de universiteit heeft afgerond werkte hij als belastingadviseur bij een groot accountantskantoor. Zo kon hij proeven van de fiscale werkzaamheden. Dat beviel, maar toch dacht hij bij zichzelf: “Ik ben nog lang niet uitgeleerd. Ik wil echt nog veel meer leren.” Hij zocht meer uitdaging en kwam met Duijd fiscalisten in gesprek. Daarna ging het snel en veranderde er voor hem veel: “Voorheen zag ik enkel kleine stukjes van een groot fiscaal adviestraject. Bij Duijd fiscalisten kreeg ik direct de mogelijkheid om van begin tot eind mee te werken aan het gehele fiscale traject. Hierdoor word je direct in het diepe gegooid maar leer je ook enorm veel en snel. Ik word nu echt uitgedaagd. Hier ben ik nog lang niet uitgeleerd!”

Dennis Heijmink

belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten

Tijdens zijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ontdekte Dennis hoe veelzijdig het fiscale vak is. Het raakt vele rechtsgebieden. Dat maakt het ingewikkeld en complex. Misschien was het wel die uitdaging die Dennis verslaafd maakte aan het fiscale recht. Na zijn afstuderen is de vervolgstudie aan de Universiteit van Tilburg een logische stap. “Mensen helpen, oplossingen bieden. Daar heb ik in mijn werk plezier in.” Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt, neemt Dennis ontslag en gaat dat doen waar hij ontzettend veel plezier in heeft: oplossingen bieden. Met een laptop, enthousiasme en liefde voor het vak start hij een fiscaal adviesbureau.

Judith Boorsma

projectmanager

“De uitdaging ligt voor mij in het leren kennen van de branche en altijd scherp te blijven op innovatie en verbetering van processen’”

Twaalf jaar office-ervaring na haar opleiding bij Schoevers, ervaring in recruitment en HR en dan ook nog een natuurlijk talent voor communicatie: Judith heeft een mix van kwaliteiten die bij Duijd fiscalisten goed van pas komen. Daarom is zij per april 2023 bij ons gestart in de functie als projectmanager.

Ze zorgt ervoor dat we onze activiteitenkalender op scherp krijgen en prioriteiten stellen voor (voornamelijk) externe processen. Zo ondersteunt ze bij alle campagnes, de organisatie van ons bureau, onze socials en de werving en selectie. Ook organiseert ze events en zorgt ze dat wij samen met Stichting de Fiscale Sprekers de Landelijke Fiscalistendag een jaarlijks succes maken. Een baan waar Judith haar creatieve en communicatieve vaardigheden goed in kwijt kan. Haar werkplek bevindt zich in het ‘episch centrum’ van kantoor waar alles mee valt of staat: Het secretariaat.