Onze mensen

Maak hieronder kennis met je nieuwe collega's!

Erik Verkuijlen

belastingadviseur

“Hier ben je als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt.”

Erik Verkuijlen werkte een kleine tien jaar bij een middelgroot accountantskantoor toen hij de stap naar Duijd fiscalisten maakte. Onderweg naar Bemmel staat de Brabander af en toe in de file. Maar spijt? Nee. ,,Het is juist fijn om als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt te zijn. Vaak heeft de accountant het contact met de externe klant en vraagt binnen zijn eigen bedrijf advies aan de belastingexpert: zo gaat het op veel accountantskantoren. Je bent dan als fiscalist veelal afhankelijk van de accountant. Vakgenoten zullen dat wel herkennen. De stap van accountantskantoor naar Duijd fiscalisten heeft mij een boost gegeven. Hier ben je zelf leidend. Dat geeft voldoening.’’

Lees het gehele verhaal van Erik.

Romy Lok

fiscaal secretaresse

“Elke dag is compleet anders voor mij, heerlijk.”

Toen Romy Lok haar diploma van HBO Fiscaal Recht en Economie behaalde, wist ze nog niet waar haar toekomst lag. Het werd een fiscaal adviesbureau in Bemmel.  Romy ontdekte dat de werkzaamheden op het secretariaat haar erg aanspraken. ,,Ik voelde me vrij om aan te geven wat ik leuk vind en wat er bij mij past.’’ Sindsdien is Romy vooral op het secretariaat actief en ondersteunt ze iedereen waar dat kan. Een baan die goed bij haar past.

,,De afwisseling die deze rol met zich meebrengt, vind ik ontzettend leuk. Hierdoor kan ik  veel vragen van klanten beantwoorden.’’ Naast deze diverse werkzaamheden begeleidt Romy ook graag de stagiaires en nieuwe medewerkers. 

Lieke van der Mond

belastingadviseur

De lat ligt dermate hoog dat ik me ook blijf door ontwikkelen.”

Eerst als stagiaire en nu met een vaste aanstelling, zo is Lieke begonnen in 2019. Haar plekje heeft Lieke naar eigen zeggen zeker gevonden. “Doordat de lijntjes intern kort zijn en er geen gevoel van hiërarchie heerst, loop je zo bij een collega binnen om wat te bespreken.” Onder andere door het vaktechnisch overleg en de “verduijdelijking” wordt dat gevoel voor haar versterkt. “Dat zijn de momenten waar ik in een werkweek naar uit kijk; kennis delen en vergaren. Hierdoor blijft het niveau op de werkvloer klimmen. En dat blijkt ook wel als je je bedenkt dat zelfs accountantskantoren ons benaderen.” Het liefst werkt Lieke aan (langdurige) trajecten die ze van A tot Z kan begeleiden en ondersteunen. “Het is fijn dat je kan aangeven waar je interesses liggen. Bij Duijd fiscalisten krijg ik daar alle ruimte voor.”

Linda Rieken

office manager

Ik voelde me hier meteen op mijn plek, zo’n prettige werksfeer heb ik niet eerder meegemaakt.”

Nadat ze een reis van een klein half jaar had gemaakt, reageerde Linda Rieken op de vacature voor office manager. ,,Op het moment dat je op gesprek wordt uitgenodigd moet je altijd maar afwachten wat de sfeer is maar na enkele minuten voelde het al helemaal vertrouwd. ’’ Met name de veelzijdigdheid van de functie sprak haar aan. ,,Mijn taken lopen zover uiteen dat ik het ene uur bezig ben met het organiseren van een grote bijeenkomst maar vervolgens uitwerk waar we met het bureau willen staan over enkele jaren.” Linda heeft geen fiscale achtergrond maar zorgt daardoor wel voor andere invalshoeken. “De fiscale wereld was zeker even wennen maar na enkele dagen voelde ik me al echt onderdeel van het team.”

Meike van Hulst

secretaresse

“Na mijn sollicitatie is er voor mij een nieuwe functie gecreëerd. Hoe leuk is dat?!’”

Na het zien van de CV van Meike en na een prettig gesprek verliep het allemaal net wat anders. “Ik werd gebeld met de vraag of ik geen interesse had in een andere, nog niet bestaande functie. Uiteraard is dat in het begin even spannend omdat je niet precies weet wat er staat te gebeuren maar ik ben blij dat ik de uitdaging ben aangegaan.”  Na haar opleiding tot managementassistente en werkervaring elders was Meike op zoek naar een passende uitdaging in de buurt. “En wat een warm onthaal heb ik hier gehad! Heel persoonlijk. Dat dacht ik al te zien in de vacature en op de website. Erg leuk. En zo gaan we ook met onze klanten om. Dat maakt het nog iets meer speciaal.”

Thijs Seegers

belastingadviseur

“Hier voel ik mij vrij aan te geven wat ik leuk vind.”

Thijs was toe aan meer uitdaging. Hij keek uit naar werk waar zijn passie voor BTW werd gevoed. Hij was daarmee bij Duijd fiscalisten van harte welkom. “Ik voelde me direct vrij om aan te geven met welke werkzaamheden ik graag bezig ben. Hier wordt dan direct door iedereen op ingespeeld.” Thijs is enthousiast over de begeleiding: “Aan begeleiding ontbreekt het bij Duijd fiscalisten absoluut niet. Als je een fiscale oplossing hebt voorbereid is er volop gelegenheid dat met een ervaren fiscalist te bespreken. Ik leer hier in de dagelijkse praktijk veel, zeker in combinatie met het uitgebreide vaktechnische overleg en de wekelijkse “verduijdelijking”. Een ervaren fiscalist leidt ons hierbij van het begin tot het eind door een moeilijke casus. Erg leerzaam.”

Matthijs Kregting

belastingadviseur

“Het is hier een grote fiscale snoepwinkel.”

Nadat Matthijs de universiteit heeft afgerond werkte hij als belastingadviseur bij een groot accountantskantoor. Zo kon hij proeven van de fiscale werkzaamheden. Dat beviel, maar toch dacht hij bij zichzelf:  “Ik ben nog lang niet uitgeleerd. Ik wil echt nog veel meer leren.” Hij zocht meer uitdaging en kwam met Duijd fiscalisten in gesprek. Daarna ging het snel en veranderde er voor hem veel: “Voorheen zag ik enkel kleine stukjes van een groot fiscaal adviestraject. Bij Duijd fiscalisten kreeg ik direct de mogelijkheid om van begin tot eind mee te werken aan het gehele fiscale traject. Hierdoor word je direct in het diepe gegooid maar leer je ook enorm veel en snel. Ik word nu echt uitgedaagd. Hier ben ik nog lang niet uitgeleerd!”

Trudy Bons

facilitair medewerkster

“De combinatie van mijn taken samen met de gemoedelijke sfeer zorgt voor een ontspannen werkdag.”

Als facilitair medewerkster is Trudy gedurende de dag druk met van alles en nog wat. En dat is ook juist wat haar aansprak aan de functie. “Niet de hele dag aan mijn stoel vast zitten. Zorgen dat alles op kantoor er netjes uit ziet, de koelkast gevuld is en ik waar nodig kan bijspringen op het secretariaat. Een fijne afwisseling in een informele sfeer. Het team is klein en ook daardoor zijn de lijntjes naar elkaar erg kort”. Naast de leuke functie sprak ook de afstand vanuit Nijmegen Trudy aan. “De mooie fietstocht over de dijk maakt het plaatje compleet”.

Jan van Esch

belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten

“Dennis en ik hebben elkaar ontmoet bij mijn eerste werkgever. De passie voor het vak deelden we direct en persoonlijk vullen we elkaar perfect aan.”  In 2015 hebben Dennis en Jan dan ook besloten om het adviesbureau samen uit te bouwen en hun krachten te bundelen. Waar Dennis het liefst voor groepen staat en mooie ideeën heeft om het bureau nog verder te brengen, brengt Jan rust en vakkenis.  “Over die keuze heb ik niet lang over getwijfeld. Samen met het team zoeken we voor onze klanten elke dag naar de beste fiscale oplossingen en dat voelt goed!”

Dennis Heijmink

belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten

Tijdens zijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ontdekte Dennis hoe veelzijdig het fiscale vak is. Het raakt vele rechtsgebieden. Dat maakt het ingewikkeld en complex. Misschien was het wel die uitdaging die Dennis verslaafd maakte aan het fiscale recht. Na zijn afstuderen is de vervolgstudie aan de Universiteit van Tilburg een logische stap.  “Mensen helpen, oplossingen bieden. Daar heb ik in mijn werk plezier in.” Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt, neemt Dennis ontslag en gaat dat doen waar hij ontzettend veel plezier in heeft: oplossingen bieden. Met een laptop, enthousiasme en liefde voor het vak start hij een fiscaal adviesbureau.