Arbeidsvoorwaarden

Arbeids-voorwaarden

Wat zijn onze arbeidsvoorwaarden?

Fiscale oplossingen bieden. De handdoek uit de ring halen. Het schouderklopje van jouw klant. Samen met je collega’s het schijnbaar onmogelijke realiseren. Het geluk van de oplossing. Dat telefoontje van die ondernemer die per se met jou wil spreken: omdat jouw klant heeft gezegd dat jij het wel voor hem regelt. Samen met je collega’s lunchen, lachen en luchtige gesprekken voeren; de afwisseling van de vaktechnische diepgang. Misschien zijn dit wel de belangrijkste voorwaarden voor jouw dag.

Iedere dag anders. Iedere dag bijzonder. Daar draag jij aan bij en daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. Een salaris dat vergelijkbaar is met de grotere kantoren, een grote bijdrage aan jouw pensioenregeling en een winstdeling zijn hier onderdeel van. Daarnaast heb je 35 vrije dagen bij een voltijd dienstverband. Want bij hard werken hoort ook stevig ontspannen.

Maar ook de kleine dingen dragen bij aan jouw werkplezier. Zo tref je elke dag een gedekte lunchtafel en geniet je van het Betuwse kantoorfruit.

Met flexibele werktijden en een volledig online kantoor bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt.

Curabitur a felis in nunc Luctus Leo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.