Hoe word je eigenlijk klant bij Duijd fiscalisten?

U heeft één of meerdere fiscale vragen en zou graag van een professioneel adviseur een duidelijk antwoord ontvangen. De fiscalisten van Duijd lijken hiervoor de beste partij. Maar kunt u zomaar klant worden? Het eerste contact is meestal per mail of telefoon. U geeft kort aan waar uw vraag op ziet en één van de fiscalisten zal u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Soms stellen we daarvoor nog wat aanvullende vragen. We willen immers zeker zijn dat wij u ook echt verder kunnen helpen. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we nader op de vraag in. De belastingadviseur maakt een inschatting van de werkzaamheden die hij moet verrichten, informeert u over de tijdsplanning en maakt een eerste inschatting van het honorarium dat wij voor onze dienstverlening rekenen. Na afloop van het gesprek weet u of wij u kunnen helpen, wat wij daarvoor moeten doen, hoe dat in de tijd zal verlopen en uiteraard ook wat het ongeveer gaat kosten. Als u dan besluit om Duijd fiscalisten opdracht te geven, sturen wij u een opdrachtbevesting met daarin de gemaakte afspraken.

Ik heb maar een klein bedrijf. Heb ik dan wel een belastingadviseur nodig?

Als enthousiaste belastingadviseurs helpen wij iedereen graag verder. Sommige kleine vragen leiden tot een klein antwoord. Bel ons daarvoor gerust. Wij zijn u daarbij graag van dienst. Vraagt uw situatie om meer aandacht? Dan geven wij u vooraf een indicatie van ons honorarium. Zo kunt u de juiste afwegingen op het juiste moment maken. Dat is wel zo prettig.

Ik ben tevreden over mijn accountant. Kan ik dan toch bij jullie terecht?

U bent tevreden over de diensten van uw accountant of administratiekantoor. Zij verzorgen de jaarstukken en de belastingaangiften. Voor een fiscale vraag kunt u een beroep doen op onze kennis en ervaring. Veel ondernemers gingen u hierin voor. Wij helpen u verder of lossen uw vraag of probleem op. Uiteraard betrekken wij uw accountant of administreur en informeren hem of haar volledig. Als iedereen tevreden is en voldoende informatie heeft is onze opdracht klaar. Alle reguliere werkzaamheden blijven bij uw vertrouwde adviseur.

Verzorgen jullie ook éénmalig een aangifte inkomstenbelasting?

Ook voor het éénmalig verzorgen van een aangifte inkomstenbelasting kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor de aangifte over een jaar met een bijzondere gebeurtenis zoals een huwelijk, aankoop van een woning, emigratie of echtscheiding. Neem contact met ons op voor het tarief voor uw aangifte.