Fiscalist (24 – 40 uur)

Kan jij werken zonder accountant of boekhouder als collega? Durf jij een eigenzinnig fiscaal avontuur te beginnen? Ben jij klaar voor de echte volgende stap in je carrière? Start als (beginnend) fiscalist en wij leiden je op tot fiscaal expert!

De passie voor fiscaliteit staat bij ons centraal.  Is dat ook jouw drijfveer?

Bij alle dagelijkse uitdagingen creëren wij geweldige oplossingen voor onze klanten. Hier leer je de kneepjes van het vak. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel intern als extern. Omdat we snel groeien, kan ook jouw persoonlijke ontwikkeling daar geheel in mee. Samen met een goed salaris en 35 vakantiedagen creëer je een perfecte balans tussen hard werken en privé genieten.  En met flexibele werktijden en een volledig online kantoor bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. Wie weet werk je straks wel bij het leukste fiscale adviesbureau van Nederland.

Je bent (bij voorkeur) universitair geschoold en je hebt voldoende ervaring opgedaan in de aangiftepraktijk. Je ondersteunt je fiscale collega’s met advisering en deze afwisseling vind je prettig. Je wilt jezelf verder ontwikkelen in de adviespraktijk. Met de klant aan tafel. Minder ondersteunend en meer zelfstandig. Samen met ons kan je deel uitmaken van een team dat alleen maar het beste wil voor de klant.

Graag je fiscale kennis delen? Dat doen je collega’s ook. We zijn verbonden aan Stichting de Fiscale Sprekers en verzorgen door het hele land fiscale PE-bijeenkomsten.

Ook onderdeel worden van een jonge, hechte en dynamische omgeving waar alle deuren voor je open staan? Wij zijn nieuwsgierig naar jou. Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV naar info@duijdfiscalisten.nl. Wil je meer over ons weten? Neem dan contact op via 0481– 82 09 98 of neem een kijkje op www.werkenbijduijd.nl.