Wat vind jij geweldig leuk in je werk? Waar zou je jezelf verder in willen ontwikkelen? Het antwoord op deze vragen is de inhoud van je nieuwe baan. Je werkt straks bij misschien wel het leukste fiscale adviesbureau van Nederland.

Met flexibele werktijden en een volledig online kantoor bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. Samen met de 35 vakantiedagen en een salaris  dat vergelijkbaar is aan dat van de grote kantoren creëer je een perfecte balans tussen hard werken en privé genieten.

Ook je omgeving wordt dan anders: er zijn immers alleen maar enthousiaste fiscalisten. Er werken geen accountants, boekhouders of commerciële managers. In deze inspirerende omgeving creëer jij de meest geweldige oplossingen voor je klanten en stippel je samen met je collega’s slinkse fiscale strategieën uit. Lees hieronder meer of kom een keer bij ons in Bemmel (of all places) koffie drinken.

Duijd fiscalisten: een fiscaal adviesbureau tussen Arnhem en Nijmegen waar fiscalisten met passie voor het vak werken. Het bureau groeit verder en zoekt een gedreven adviseur (24 tot 40 uur)  die met ons mee wil groeien en de 2e stap in zijn/haar carrière durft te zetten.

Wie?
Je bent universitair geschoold en je hebt voldoende ervaring opgedaan in de aangiftepraktijk. Je ondersteunt je fiscale collega’s met advisering en deze afwisseling vind je prettig. Je wilt jezelf verder ontwikkelen in de adviespraktijk. Met de klant aan tafel. Minder ondersteunend en meer zelfstandig. Je werkt graag in een klein team. Afwisseling, nieuwe en bijzondere vragen houden je scherp. Wanneer je het leuk vindt om je fiscale actuele kennis te delen met externen zoals het NBA, kom je ook als onderdeel van Stichting de Fiscale Sprekers goed tot je recht.

Als je lid bent van het Register van Belastingadviseurs is dat een pré.

Wanneer je bovenstaande nog niet allemaal in de knie hebt, willen wij zeker bijdragen aan je ontwikkeling, eventueel in de vorm van een opleiding.

Wat?
Binnen de groeiende fiscale adviespraktijk van Duijd fiscalisten is ruimte voor een enthousiaste en kritische fiscalist. Een fiscalist die zich wil ontwikkelen en verder wil groeien. Je zult samen met een collega fiscale adviestrajecten begeleiden. Je hebt contact met de klant, de belastingdienst en de boekhouder of accountant. Daarnaast verzorg je eenvoudige en complexe aangiften. Afhankelijk van jouw ambitie groei je naar een andere rol in het team of word je in jouw huidige rol de allerbeste. Het belangrijkste is dat jij lol hebt in wat je doet. Daar worden wij, jouw collega’s, maar zeker ook onze klant enthousiast van.

Het dagelijkse werk van de fiscalisten van Duijd is onze klanten de beste oplossing voor hun vraag te bieden. Dat doen we in begrijpelijke taal. Onze klanten zijn erg tevreden over onze dienstverlening en onze manier van communiceren. Wij willen goed fiscaal advies voor iedereen toegankelijk houden wat je zal terug zien in ons uurtarief.

Waar?
Het fiscale adviesbureau bestaat ruim zeven jaar. Alhoewel het bureau een regionale uitstraling heeft, werken we voor klanten door heel Nederland. Wij bieden fiscaal advies en verzorgen fiscale aangiften. Het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van administraties behoort niet tot onze dienstverlening. Wij worden enthousiast van complexe fiscale vraagstukken en komen samen met de Belastingdienst tot een goede oplossing. Waar nodig ondersteunen wij klanten in bezwaar- en beroepsprocedures. De fiscalisten van Duijd vertellen graag over hun vak. Dat doen zij als docent voor beroepsorganisaties en als auteur van fiscale bijdragen in de vakliteratuur.

De medewerkers van Duijd fiscalisten waarderen een kritische houding en horen graag van jou wat ze niet goed doen. Zo leren we dagelijks van elkaar en maken we het fiscale recht samen nog duijdelijker.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard bieden we je een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Maar er is nog veel meer. De functie geeft je de ruimte je verder te ontwikkelen. Wij houden van hard werken, maar net zoveel van vrije tijd. Je hebt daarom voldoende vrije dagen (35 dagen op basis van fulltime werkverband). De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn. Het bureau zit in een nichemarkt en groeit erg snel. Jij kunt daar prima in meegroeien en ontwikkelen.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV naar info@duijdfiscalisten.nl

Kijk gerust eens op de website voor meer informatie over ons bureau.

Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je contact opnemen met Jan van Esch of Dennis Heijmink op 0481– 82 09 98.