Wat vind jij geweldig leuk in je werk? Waar zou je jezelf verder in willen ontwikkelen? Het antwoord op deze vragen is de inhoud van je nieuwe baan. Je werkt straks bij misschien wel het leukste fiscale adviesbureau van Nederland.

Met flexibele werktijden en een volledig online kantoor bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. Samen met de 35 vakantiedagen en een salaris  dat vergelijkbaar is aan dat van de grote kantoren creëer je een perfecte balans tussen hard werken en privé genieten.

Ook je omgeving wordt dan anders: er zijn immers alleen maar enthousiaste fiscalisten. Er werken geen accountants, boekhouders of commerciële managers. In deze inspirerende omgeving creëer jij de meest geweldige oplossingen voor je klanten en stippel je samen met je collega’s slinkse fiscale strategieën uit. Lees hieronder meer of kom een keer in Bemmel (of all places) koffie drinken.

Duijd fiscalisten: een fiscaal adviesbureau tussen Arnhem en Nijmegen waar fiscalisten met passie voor het vak werken. Het bureau groeit verder en zoekt een gedreven adviseur (24 tot 40 uur) die met ons mee wil groeien en de 2e stap in zijn/haar carrière durft te zetten.

Wie?
Je bent universitair geschoold en je hebt voldoende ervaring opgedaan. Je hebt de nodige jaren ervaring opgedaan in de adviespraktijk en adviseert zelfstandig klanten. Je schroomt er niet voor zelf een aangifte op te stellen en je begeleidt startende collega’s. Je houdt van vaktechnische verdieping en smult van de meest complexe fiscale vraagstukken. Afwisseling, nieuwe en bijzondere vragen houden je scherp. Wanneer je het leuk vindt om je fiscale actuele kennis te delen met externen zoals het NBA, kom je ook als onderdeel van Stichting de Fiscale Sprekers goed tot je recht.

Lidmaatschap van het Register van Belastingadviseurs is een pré.

Wat?
Binnen de groeiende fiscale adviespraktijk van Duijd fiscalisten is ruimte voor een scherpe, kritische fiscalist. Een fiscalist die zich nog verder wil ontwikkelen en verder wil groeien. Je denkt van het begin mee in alle voorkomende fiscale vraagstukken en je overziet het grotere geheel. Het dagelijkse werk van de fiscalisten van Duijd is onze klanten de beste oplossing voor hun vraag te bieden. Dat doen we in begrijpelijke taal. Wij willen goed fiscaal advies voor iedereen toegankelijk houden wat je zal terug zien in ons uurtarief.

Waar?
Het fiscale adviesbureau bestaat ruim zeven jaar. Alhoewel het bureau een regionale uitstraling heeft, werken we voor klanten door heel Nederland. Wij bieden fiscaal advies en verzorgen fiscale aangiften. Het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van administraties behoort niet tot onze dienstverlening. Wij worden enthousiast van complexe fiscale vraagstukken en komen samen met de Belastingdienst tot een goede oplossing. Waar nodig ondersteunen wij cliënten in bezwaar- en beroepsprocedures. De fiscalisten van Duijd vertellen graag over hun vak. Dat doen zij als docent voor beroepsorganisaties en als auteur van fiscale bijdragen in de vakliteratuur.

De medewerkers van Duijd fiscalisten waarderen een kritische houding en horen graag van jou wat ze niet goed doen. Zo leren we dagelijks van elkaar en maken we het fiscale recht samen nog duijdelijker.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard bieden we je een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Maar er is nog veel meer. De functie geeft je de ruimte je verder te ontwikkelen. Wij houden van hard werken, maar net zoveel van vrije tijd. Je hebt daarom voldoende vrije dagen (35 dagen op basis van fulltime werkverband). De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn. Het bureau zit in een nichemarkt en groeit erg snel. Jij kunt daar prima in meegroeien en ontwikkelen.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV naar info@duijdfiscalisten.nl

Kijk gerust eens op de website voor meer informatie over ons bureau.

Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je contact opnemen met Jan van Esch of Dennis Heijmink op 0481– 82 09 98.