Tarieven

Tarieven

Ervaren en kritisch met betaalbare tarieven!

Helder, transparant of duidelijk, het maakt niet uit hoe je het noemt, je weet vooraf precies wat onze dienstverlening kost. Wij doen ons werk graag en we doen het goed. We zijn er voorstander van om het werk voor iedereen betaalbaar te houden. Dat zie je terug in onze uurtarieven. Een ervaren, kritische fiscalist hoeft niet altijd € 350 per uur te kosten.

Afhankelijk van functie en ervaring variëren onze tarieven van € 95 tot € 195 per uur exclusief btw. Deze tarieven zijn voor al onze klanten hetzelfde. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten we inmiddels goed hoeveel werk een opdracht met zich meebrengt. Dat voorkomt verrassingen achteraf, wel zo prettig.

Bel of mail gerust voor een offerte, een van onze fiscalisten komt graag persoonlijk bij je langs. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken bij ons op kantoor.

Tarief aangifte inkomstenbelasting

1e jaar Particuliere aangifte inkomstenbelasting € 220 inclusief btw
  Particuliere aangifte inkomstenbelasting (jij + fiscale partner) € 330 inclusief btw
2e en volgende jaren Particuliere aangifte inkomstenbelasting € 190 inclusief btw
  Particuliere aangifte inkomstenbelasting (jij + fiscale partner) € 230 inclusief btw

Is er tussentijds een ingrijpende wijziging in je persoonlijke situatie, zoals een verhuizing of echtscheiding? Dan verdient je aangifte vaak meer aandacht. Neem gerust contact op voor een offerte op maat.