Over Ons

Wij zijn Duijd fiscalisten!

We bestaat uit een team van vakmensen. Samen zetten we ons in om jou van fiscaal advies te voorzien. Dit levert je vaak een fikse belastingbesparing op. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en hebben oog en oor voor de menselijke maat.

Maak kennis met onze mensen

Dennis Heijmink

Ervaren, kritisch, passie voor het vak

“Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan kan je bij mij terecht!”

Erik Verkuijlen

Toegankelijk en meedenkend

“Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.”

Lieke van der Mond

Klantgericht en vakidioot

“Als fiscalist ben ik elke dag bezig om de klant zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden, in welk traject dan ook.”

Romy Beije

Gestructureerd en nauwkeurig

“Ik houd mij bezig met plannen, de administratie, ondersteunen van de fiscalisten waar mogelijk, secretariële werkzaamheden en meer. Ik heb een zeer afwisselende functie. Hierdoor kunnen klanten met diverse vraagstukken bij mij terecht.”

Nicole Bosman

Dienstverlenend en betrouwbaar

“Als secretaresse ondersteun ik graag zowel mijn collega’s als onze klanten. Bij vragen sta ik altijd klaar!”

Emma Nissen

Resultaatgericht en initiatiefnemer

“Het fiscale vak daagt mij uit om ervoor te zorgen dat ik de meest onbegrijpelijke teksten en wetten duidelijk kan formuleren naar zowel particulieren als bedrijven. Het behalen van een mooie resultaat geeft mij een enorme glimlach en boost.”

Kelly van Os

Doorzetter en kritisch

“De meestal onbegrijpelijke wetteksten voor iedereen begrijpelijk maken, daar help ik graag bij.”

Dyon Berendsen

Nieuwsgierig en leergierig

“Iedereen heeft in zijn of haar leven te maken met fiscaliteit. Ik maak het graag duijdelijk en helder.”

Matthijs Kregting

Kritisch en leergierig

“Ik bijt mij graag vast in de fiscale theorie zodat ik je complexe vraagstukken verrassend scherp kan beantwoorden. Ik overzie daarbij het geheel en houd nu al rekening met mogelijke gebeurtenissen in de toekomst.”

Thijs Seegers

Betrouwbaar en een teamspeler

“Samen met de klant snel schakelen. Het leveren van goede kwaliteit en ervoor zorgen dat de klant meer dan tevreden is, dat doe ik het liefst. Samen met mijn collega’s geniet ik van de diversiteit en vele aspecten van het fiscale vak.”

Devin Jacobs

Gestructureerd en gedreven

“In de praktijk alle kennis die ik heb opgedaan toepassen. Ik kan niet wachten!”

Emma Nissen

Resultaatgericht en initiatiefnemer

“Samen met de klant snel schakelen. Het leveren van goede kwaliteit en ervoor zorgen dat de klant meer dan tevreden is, dat doe ik het liefst. Samen met mijn collega’s geniet ik van de diversiteit en vele aspecten van het fiscale vak.”

Duijd fiscalisten

Wij duiken in jouw fiscale situatie en op basis van onze brede kennis en ervaring bieden we een uitkomst. Meer weten? Neem dan contact met ons op!