Duijd fiscalisten bestaat uit een team van vakmensen. Samen zetten we ons in om jou van fiscaal advies te voorzien. Dit levert je vaak een fikse belastingbesparing op. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en hebben oog en oor voor de menselijke maat.

Maak hieronder kennis!

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Kijk dan snel bij onze vacatures! 

Dennis Heijmink Ervaren, kritisch, passie voor het vak

“Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan kan je bij mij terecht!”

 

Jan van Esch Vakidioot, rustig, toegankelijk

“Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik gespecialiseerd.” 

Erik Verkuijlen Toegankelijk en meedenkend

“Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.”

Romy Lok Leergierig en nauwkeurig

“Ik houd mij bezig met plannen, de administratie, ondersteunen van de fiscalisten waar mogelijk, secretariële werkzaamheden en meer. Ik heb een zeer afwisselende functie. Hierdoor kunnen klanten met diverse vraagstukken bij mij terecht.”

 

Linda Rieken Oplossingsgericht en weet van aanpakken

“Laat het regelwerk maar aan mij over. Daarin is niets te gek. Als office manager zorg ik ervoor dat alles in de juiste banen verloopt.”

Meike van Hulst Pro-actief en een teamspeler

 “Uit het ondersteunen van het team en het  werken met mensen haal ik mijn voldoening. Ik help graag!”

Lieke van der Mond Gemotiveerd en leergierig

“Zoveel mogelijk theoretische kennis toepassen in de praktijk, daar ga ik voor. Het voorbereidende fiscale werk neem ik graag over!”

 Matthijs Kregting Kritisch en leergierig

“Ik bijt mij graag vast in de fiscale theorie zodat ik je complexe vraagstukken verrassend scherp kan beantwoorden. Ik overzie daarbij het geheel en houd nu al rekening met mogelijke gebeurtenissen in de toekomst.”

Trudy Bons Aanpakker en behulpzaam

“Niet de hele dag aan mijn stoel vast zitten maar zorgen dat alles op kantoor netjes is. Laat mij maar heen doen, dan komt het goed!”

Thijs Seegers Betrouwbaar en een teamspeler

“Samen met de klant snel schakelen. Het leveren van goede kwaliteit en ervoor zorgen dat de klant meer dan tevreden is, dat doe ik het liefst. Samen met mijn collega’s geniet ik van de diversiteit en vele aspecten van het fiscale vak.”