Duijd fiscalisten bestaat uit een team van vakmensen. Samen zetten we ons in om jou van fiscaal advies te voorzien. Dit levert je vaak een fikse belastingbesparing op. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en hebben oog en oor voor de menselijke maat.

Maak hieronder kennis!

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Kijk dan snel bij onze vacatures! 

Dennis Heijmink Ervaren, kritisch, passie voor het vak

“Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan kan je bij mij terecht!”

 

Jan van Esch Vakidioot, rustig, toegankelijk

“Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik gespecialiseerd.” 

Erik Verkuijlen Toegankelijk en meedenkend

“Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.”

Romy Lok Leergierig en nauwkeurig

“Naast mijn fiscale taken, die onder andere bestaan uit het voorbereiden van adviezen en aangiften, ondersteun ik ook het secretariaat. Daardoor is mijn functie zeer afwisselend en kunnen klanten met diverse vraagstukken bij mij terecht.”

 

Linda Rieken oplossingsgericht en weet van aanpakken

“Laat het regelwerk maar aan mij over. Daarin is niets te gek. Als office manager zorg ik ervoor dat alles in de juiste banen verloopt.”

Meike van Hulst pro-actief en een teamplayer

 “Uit het ondersteunen van het team en het  werken met mensen haal ik mijn voldoening. Ik help graag!”

Lieke van der Mond gemotiveerd en leergierig

“Zoveel mogelijk theoretische kennis toepassen in de praktijk, daar ga ik voor. Het voorbereidende fiscale werk neem ik graag over!”

Jim Wezendonk communicatief sterk en doelgericht

“Ik neem graag initiatief om de beste fiscale route uit te werken.”

 

Trudy Bons aanpakker en behulpzaam

“Niet de hele dag aan mijn stoel vast zitten maar zorgen dat alles op kantoor netjes is. Laat mij maar heen doen, dan komt het goed!”

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly