Duijd fiscalisten bestaat uit een team van 6 vakmensen. Samen zetten we ons in om jou van fiscaal advies te voorzien. Dit levert je vaak een fikse belastingbesparing op. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en hebben oog en oor voor de menselijke maat.

Maak hieronder kennis!


dennis duotone uitsnede1

Dennis Heijmink Ervaren, kritisch, gedreven, passie voor het vak

“Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan ben ik je man!”

Jan duotone uitsnede1

Jan van Esch Vakidioot, rustig, toegankelijk

“Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik de beste in de regio.”


Remco Siegers Nauwkeurig, kritisch

“Een van mijn eigenschappen is nauwkeurigheid. Ik ben kritisch op ontwikkelingen in het vak. Ik denk graag mee in alle voorkomende fiscale vraagstukken. Ik draag met plezier de juiste oplossing aan in begrijpelijke taal”.

Monique Vonk Optimist, denkt in mogelijkheden

“Ik ondersteun de fiscalisten op facilitair, secretarieel en organisatorisch gebied.”

Erik Verkuijlen Toegankelijk, meedenkend

Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.

Romy Lok Leergiering en nauwkeurig

Naast mijn studie doe ik ervaring op. Ik bereid adviezen en aangiften voor en daarmee breng ik kennis direct in de praktijk.