Duijd fiscalisten bestaat uit een team van vakmensen. Samen zetten we ons in om jou van fiscaal advies te voorzien. Dit levert je vaak een fikse belastingbesparing op. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en hebben oog en oor voor de menselijke maat.

Zou jij ook onderdeel willen zijn van dit team? Kijk bij onze vacatures!

Maak hieronder kennis!


dennis duotone uitsnede1

Dennis Heijmink Ervaren, kritisch, passie voor het vak

“Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan kan je bij mij terecht!”

Jan duotone uitsnede1

Jan van Esch Vakidioot, rustig, toegankelijk

“Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik gespecialiseerd.”


Erik Verkuijlen Toegankelijk en meedenkend

“Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.”

Romy Lok Leergierig en nauwkeurig

“Naast mijn fiscale taken, die onder andere bestaan uit het voorbereiden van adviezen en aangiften, ondersteun ik ook het secretariaat. Daardoor is mijn functie zeer afwisselend en kunnen klanten met diverse vraagstukken bij mij terecht.”

Linda Rieken oplossingsgericht en weet van aanpakken

“Laat het regelwerk maar aan mij over. Daarin is niets te gek. Als office manager zorg ik ervoor dat alles in de juiste banen verloopt.”

Helga Wijers gastvrij en behulpzaam

“Het liefst ben ik de gehele dag druk in de weer. Ondersteuning op het secretariaat, het beantwoorden van de telefoon, maar ook alle facilitaire zaken pak ik op. Geen enkele dag is hetzelfde!”