Duijd fiscalisten bestaat uit een team van 6 vakmensen. Samen zetten we ons in om jou van fiscaal advies te voorzien. Dit levert je vaak een fikse belastingbesparing op. Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en hebben oog en oor voor de menselijke maat.

Maak hieronder kennis!


dennis duotone uitsnede1

Dennis Heijmink Ervaren, kritisch, gedreven, passie voor het vak

“Mijn cliënten kunnen rekenen op een scherp en helder antwoord, ook als zij de vraag niet hebben gesteld. Zoek je een deskundige professional die fiscale problemen voorkomt en kansen creëert, dan ben ik je man!”

Jan duotone uitsnede1

Jan van Esch Vakidioot, rustig, toegankelijk

“Ik ben een fiscale kennisbank, op de hoogte van de meest actuele zaken. Om mijn cliënten van dienst te zijn, bedenk ik inventieve oplossingen zodat zij belasting besparen. Op het gebied van btw-vraagstukken ben ik de beste in de regio.”


Monique Vonk Optimist, denkt in mogelijkheden

“Als office manager ondersteun ik op bijna ieder gebied. Van factureren, via agendabeheer tot het maken van broodjes voor de lunch. Kan niet bestaat niet voor mij. Als iets niet lukt, ga ik net zo lang door tot het wel lukt. Wat anderen tegenslag noemen, zie ik als uitdaging.”

Erik Verkuijlen Toegankelijk, meedenkend

“Ik denk graag met u mee in oplossingen voor uw fiscale vragen. Scherp als het moet, maar praktisch als het kan. Fiscalist met gevoel voor cijfers.”

Romy Lok Leergiering en nauwkeurig

“Naast mijn studie doe ik ervaring op. Ik bereid adviezen en aangiften voor en daarmee breng ik kennis direct in de praktijk.”

Marike de Lange 

“Niemand wil fouten maken. Maar iedereen doet het wel eens. Ik vind het belangrijk dat mensen mij op mijn foutjes wijzen. Zo kan ik leren. Mezelf ontwikkelen. En nog beter worden in mijn werk als secretaresse.”