Mooijman Assurantiebedrijf

‘We stonden voor een behoorlijke uitdaging’

André Miltenburg, bestuurder Mooijman Assurantiebedrijf uit Voorburg:
,,Kennis en kunde. Dat zijn de sterke punten van Duijd fiscalisten. Zij hebben verstand van zaken en zijn pragmatisch. Wat ik daarmee bedoel? Ze hebben goed door wat ondernemers willen. Ik heb in het verleden meegemaakt dat er een oplossing werd aangeboden die toch niet helemaal toe te passen was op de situatie. Duijd fiscalisten kwam met pasklaar advies, terwijl het soms wel heel moeilijk kan zijn om iemand precies zo te adviseren zodat diegene er ook daadwerkelijk iets mee kan.”

,,We stonden voor een aantal behoorlijke uitdagingen bij de overname van twee bedrijven. Dat leverde een aantal hoofdbrekens op, waar we goed naar moesten kijken. De kennis en ervaring van Duijd heeft ons geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Het is fijn om op dergelijke momenten daarover te kunnen beschikken.”

,,Via ons netwerk hadden we eerder al succesvol samengewerkt met Duijd fiscalisten. Die ervaring was zo positief, dat we besloten opnieuw een beroep te doen op het fiscaal adviesbureau. Opnieuw zijn we erg positief over het geboden advies. Of ik nog iets aan te merken heb op de dienstverlening van Duijd fiscalisten? Nee, niks. Saai hé?”

,,De overnames zijn per vorige maand succesvol afgerond en we houden Duijd fiscalisten zeker aan voor advies in de toekomst. Dat ons bedrijf in Voorburg zit en Duijd fiscalisten in Bemmel, is daarvoor geen belemmering. Veel is per telefoon of mail goed af te handelen tegenwoordig, dus fysiek contact is niet nodig. Dat is ook handig in deze tijden van corona, al begon onze zaak al daarvoor.”