Verdoorn Adviesgroep

‘Duijd fiscalisten spreekt taal van de ondernemer.’

Maurice Verdoorn, eigenaar Verdoorn Adviesgroep uit Nijmegen:
,,Ken je dat gevoel als je bij de notaris bent geweest om een nieuw huis te laten passeren? Dat zo’n man een hele tekst over je uitstort, maar je geen idee hebt wat er nu eigenlijk is gezegd? Zo kunnen ondernemers ook denken over de onderwerpen waar fiscalisten zich mee bezig houden.

Cijfers, belastingen, juridische kwesties: over het algemeen is het saai. Moet je voor die soms onnavolgbare zaken dan flink geld uitgeven? Ik kan me voorstellen dat mensen zich dat afvragen.
,,Zelf had ik ook twijfels vóór de samenwerking met Duijd fiscalisten startte. Zeker, hun werknemers hebben prachtige cv’s. Aan de vakkennis kan het niet liggen.

De fiscalisten van Duijd zouden met hun juridische expertise een goede aanvulling kunnen zijn op de advieswerkzaamheden die wij bieden. Alleen: konden ze die taaie informatie wel presenteren op een manier die past bij onze klanten?

,,Ja dus. Het blijkt zelfs de kracht van Duijd fiscalisten. Ze maken zaken niet nodeloos ingewikkeld. Houden het luchtig. En spreken de taal van de ondernemer. Dat lukt zó goed dat we Dennis Heijmink zelfs regelmatig vragen als gastspreker op onze klantendagen. Een aantal klanten is helemaal fan van zijn duidelijke communicatie geworden.

,,Een verschil met andere adviseurs: de lijntjes zijn kort. Als je een fiscaal-juridische vraag hebt, hoef je geen tijden aan de telefoon te hangen voor een antwoord. Ze reageren snel. Er is veel persoonlijk contact op een prettige manier. Mijn twijfels bleken totaal voor niets. Bij Duijd fiscalisten heb ik nog nooit dat notaris-gevoel gehad.’’