De Beijer RTB B.V.

De kracht van nee-zeggen en lachen om een ‘houten’ been.’

Henk de Beijer, directeur De Beijer RTB B.V:
,,Hoe groot een bedrijf ook is: je doet zaken met mensen, niet met organisaties. Daarom is het prettig om van de personen met wie je samenwerkt op aan te kunnen. Zeker bij een fiscalist. Daarom ben ik blij met de samenwerking met Jan van Esch van Duijd fiscalisten. Ik vertrouw op zijn zakelijke capaciteiten, maar ook als mens kunnen we het prima samen vinden. We wonen allebei in de Over-Betuwe en bespreken zo nu en dan de regionale nieuwtjes. Onlangs had Jan zijn achillespees afgescheurd, net als ik even eerder. Hebben we samen gelachen om dat ‘houten been’ van hem.

,,Wij zijn met De Beijer RTB gericht op ontwikkeling van producten die noodzakelijk zijn bij de energietransitie. Mensen kunnen ons kennen van onze warmtepompen. Voor onder meer ontwikkeling en productie werken we in totaal met vier BV’s. Dat is belastingtechnisch best ingewikkeld. Duijd hielp ons de zaken fiscaal op orde te brengen. Voor ieder bedrijf, klein of groot, kan het lonen om samen te werken met een fiscalist. Die helpt je disputen met de fiscus te voorkomen. Ons heeft dat echt geld opgeleverd.

,,We werken zo’n drie jaar samen met Duijd. Ik heb hen ook bij andere ondernemers aangeraden. Niet alleen omdat ze snel en accuraat handelen, ook omdat ze eerlijk zijn. Als je als ondernemer een vraag stelt, wil je het liefst een positief antwoord, maar dat kan niet altijd. Duijd durft ook ‘nee’ te zeggen en zoekt vervolgens naar manieren om van die onmogelijkheid toch een mogelijkheid te maken.’’