Avivia B.V.

‘Iedere euro het uitgeven waard.’

Wout Wouters, operationeel directeur Avivia BV uit Nijmegen:
,,Naast een boekhouder ook nog eens deskundigheid inhuren op fiscaal-juridisch gebied? Ik kan me voorstellen dat ondernemers daarover twijfelen. Ineens komt er nóg iemand bij van wiens oordeel je voor je bedrijf afhankelijk bent. En inderdaad: het kost geld.

,,Maar bij Avivia merkten we al snel dat het fijn werken is met de fiscalisten van Duijd. Je kunt je bedrijfsprobleem met hen delen en zij helpen je op weg richting een goede fiscaal-juridische oplossing. De medewerkers van Duijd fiscalisten zijn heel benaderbaar en stellen zich allesbehalve alwetend op. Als ze niet direct antwoord hebben op een ingewikkelde vraag, draaien ze daar niet omheen en doen ze verder onderzoek om wél met een oplossing te komen.

,,Eerlijk is eerlijk: ik weet hoe het is om als ZZP’er te werken en dán is een fiscaal-juridisch adviesbureau inschakelen in veel gevallen erg duur. Maar bij Avivia focussen we ons met acht medewerkers op de ontwikkeling van medicijnen. En voor ons is iedere euro die we aan Duijd fiscalisten besteden het uitgeven waard.

,,Onlangs nog hielp Duijd fiscalisten ons met een ingewikkeld vraagstuk rond het oprichten van twee project-bv’s. Als we dat zelf of alleen met een boekhouder hadden moeten doen, zouden we waarschijnlijk jaren hebben moeten investeren én tegelijkertijd btw afdragen. Dat legt enorme druk op de cashflow. Via de creativiteit van Duijd fiscalisten is een mooie oplossing gevonden die juridisch ook nog eens prima in elkaar zit. De samenwerking levert ons geld op!’’