CapX Nederland B.V.

‘Cruijffiaans Duijd fiscalisten belt altijd terug.’

Paul van Gasselt, eigenaar-directeur CapX Nederland B.V. uit Nijkerk:
,,Je kunt niet overal verstand van hebben. Belastingzaken? Een bekende accountant raadde mij de samenwerking met Jan van Esch van Duijd fiscalisten aan. Maar hoe goed zo’n tipgever uit je netwerk ook is: je kunt altijd twijfelen. Met het inhuren van een fiscalist is namelijk geld gemoeid. Maar Duijd fiscalisten levert meer op dan het kost. Om die reden is het zelfs voor een zzp’er interessant om met hen samen te werken.

,,Mooi voorbeeld: ik moest tienduizenden euro’s aan de fiscus betalen. Mijn oude fiscalist was zelf voormalig belastinginspecteur en zag geen andere mogelijkheid dan dat verlies te nemen. Nou – Jan van Esch zag die mogelijkheid wel. Duijd fiscalisten heeft me op die manier meteen veel gebracht.

,,Het eerste waar ik aan denk bij het bedrijf is de zin: ’Jan belt terug’. Na een gemiste oproep neemt Van Esch altijd snel weer contact op. Met CapX leveren we alternatieven voor wifi-netwerken en werken we veel met mensen uit de communicatiebranche. Nou: Duijd fiscalisten communiceert een stuk beter dan veel échte communicatieprofessionals.

,,Die korte lijntjes zijn belangrijk. Als ondernemer ben je geen fiscaal specialist, dus als er problemen dreigen met de belastingdienst is het fijn om snel te kunnen schakelen. Dat kan met Duijd fiscalisten. Het voordeel – Cruijffiaans gezegd: voordat er een probleem ontstaat, ontstaat dat probleem door Duijd fiscalisten niet. Ze zijn goed in het voorkomen van zaken. En als het toch eens spaak loopt met de belastingdienst staan ze ook voor je klaar.

,,Maar hoe groot de bedragen ook zijn waar het soms om gaat; zaken doen draait altijd om gevoel en om mensen. Vooral daarom werk ik al ruim tien jaar zo fijn met Jan samen. We kunnen keuvelen over zijn zoontje dat even oud is als mijn kleinkind en we lachen om dezelfde droge humor. Die menselijke kracht van Jan is de kracht van Duijd fiscalisten.’’