Onze klanten vertellen

De kracht van onze dienstverlening kan het best beschreven worden door onze klanten. We geven ze graag het podium.

DPN Rikken Print

De noodzaak zag Antoine Haggenburg in eerste instantie niet. Hij had toch een door de Rabobank aangewezen accountant? Maar inmiddels weet hij beter. Zijn bedrijf DPN Rikken Print uit Nijmegen kan niet meer zonder Duijd fiscalisten.

Vier Heren Aanbestedingsadvies B.V.

Hoofdpijn van fiscale zaken? Nee, dat krijgt Mathijs Verheijen er ook weer niet van. De eigenaar, een van de twee, van Vier Heren Aanbestedingsadvies B.V. in Bunnik is namelijk ook juridisch onderlegd. En toch is hij maar wat blij met de hulp van Duijd fiscalisten bij het regelen van de belastingzaken van zijn onderneming.

Schoonmaakbedrijf Mart van den Berg

Het zorgt altijd voor spanning: een bedrijfsovername binnen een familie. Vooral als je zelf weinig met cijfers hebt. Hoe zorg je ervoor dat spanning plaats maakt voor vertrouwen? En hoe zorg je dat alles in goede banen wordt geleid? Schoonmaakbedrijf Mart van den Berg koos voor Duijd Fiscalisten om diverse redenen.

Anno Accountants

Zeer complexe fiscale vraagstukken. Die krijgt Bert van Anno Accountants regelmatig van zijn klanten. Voor de oplossing schakelt hij Duijd fiscalisten in. Maar heeft een accountantskantoor niet zelf de kennis over belastingen in huis? Is het dan noodzakelijk om een fiscaal advieskantoor in te schakelen? En hoe kort zijn de lijntjes dan? Bert deelt zijn ervaring.

Cuimed

Als een van de twee ondernemers binnen een bedrijf voor de onderneming naar het buitenland vertrekt, levert dat een ingewikkeld vraagstuk op. Want hoe doe je dat als goedwillende ondernemers? Waar moet je bedrijf gevestigd zijn? En richt je een B.V. op, of is een andere optie beter? Wat zijn de fiscale risico’s? Bij die vragen komt Duijd fiscalisten om de hoek kijken.

Mooijman Assurantiebedrijf

,,We stonden voor een aantal behoorlijke uitdagingen bij de overname van twee bedrijven. Dat leverde een aantal hoofdbrekens op, waar we goed naar moesten kijken. Ik heb in het verleden meegemaakt dat er een oplossing werd aangeboden die toch niet helemaal toe te passen was op de situatie. Maar Duijd fiscalisten kwam met een pasklaar advies.”

Edese Golf Club Papendal

Een financieel gat dreigde voor veel sportclubs in 2019. Door een nieuwe belastingregel mochten zij geen btw meer terugvragen. Wel waren er nieuwe subsidiemogelijkheden. Maar hoe dat precies zat? Ook de Edese Golf Club Papendal kampte met zorgen. ,,Tot we in contact kwamen met Duijd fiscalisten.’’  

Modeontwerpster Hilde

Achtduizend euro moest ze terugbetalen. En als de belastingdienst dat zegt, zal het wel zo zijn dacht modeontwerpster Hilde (32). Niemand leek haar te kunnen helpen in de strijd met de blauwe envelop. Tót de Haagse in contact kwam met een bedrijfje uit de andere kant van het land.

HERMON Erfgoed B.V.

Monumentale panden restaureren én herontwikkelen: dat is onze passie. Maar al stamt een gebouw uit de zesde eeuw: soms vindt de belastingdienst dat we door ons werk ‘nieuw vastgoed’ creëren. Dat levert flinke heffingen op. Duijd fiscalisten weet alles van die materie. De samenwerking heeft zich na één project al terugverdiend.

MySwissAlps B.V.

Van mijn passie – reizen naar Zwitserland – maakte ik mijn beroep. Genieten! Tot ineens de belastingdienst op de stoep stond. Ik schrok. Had ik mijn zaakjes wel op orde? Sinds ik met Duijd fiscalisten werk, hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.

Verdoorn Adviesgroep

Cijfers, belastingen, juridische kwesties: kon Duijd fiscalisten die taaie informatie wel presenteren op de manier die past bij onze klant? Het bleek hun kracht! Ze maken zaken niet nodeloos ingewikkeld. En spreken de taal van de ondernemer.

De Beijer RTB B.V.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, kan het lonen om samen te werken met een fiscalist. Die helpt je disputen met de fiscus te voorkomen. Ons heeft dat echt geld opgeleverd.

CapX Nederland B.V.

Met CapX leveren we alternatieven voor wifi-netwerken en werken we veel met mensen uit de communicatiebranche. Nou: Duijd fiscalisten communiceert een stuk beter dan veel échte communicatieprofessionals.

Avivia B.V.

Eerlijk is eerlijk: ik weet hoe het is om als ZZP’er te werken en dán is een fiscaal-juridisch adviesbureau inschakelen in veel gevallen erg duur. Maar bij Avivia focussen we ons met acht medewerkers op de ontwikkeling van medicijnen. En voor ons is iedere euro die we aan Duijd fiscalisten besteden het uitgeven waard.