Onze klanten vertellen

De kracht van onze dienstverlening kan het best beschreven worden door onze klanten. We geven ze graag het podium.

Anno Accountants
Zeer complexe fiscale vraagstukken. Die krijgt Bert van Anno Accountants regelmatig van zijn klanten. Voor de oplossing schakelt hij Duijd fiscalisten in. Maar heeft een accountantskantoor niet zelf de kennis over belastingen in huis? Is het dan noodzakelijk om een fiscaal advieskantoor in te schakelen? En hoe kort zijn de lijntjes dan? Bert deelt zijn ervaring.

Lees het verhaal van Anno Accountants.

Cuimed
Als een van de twee ondernemers binnen een bedrijf voor de onderneming naar het buitenland vertrekt, levert dat een ingewikkeld vraagstuk op. Want hoe doe je dat als goedwillende ondernemers? Waar moet je bedrijf gevestigd zijn? En richt je een B.V. op, of is een andere optie beter? Wat zijn de fiscale risico’s? Bij die vragen komt Duijd fiscalisten om de hoek kijken.

Lees het verhaal van Cuimed. 

Mooijman Assurantiebedrijf
,,We stonden voor een aantal behoorlijke uitdagingen bij de overname van twee bedrijven. Dat leverde een aantal hoofdbrekens op, waar we goed naar moesten kijken. Ik heb in het verleden meegemaakt dat er een oplossing werd aangeboden die toch niet helemaal toe te passen was op de situatie. Maar Duijd fiscalisten kwam met een pasklaar advies.”

Lees het verhaal van Mooijman Assurantiebedrijf.

Edese Golf Club Papendal
Een financieel gat dreigde voor veel sportclubs in 2019. Door een nieuwe belastingregel mochten zij geen btw meer terugvragen. Wel waren er nieuwe subsidiemogelijkheden. Maar hoe dat precies zat? Ook de Edese Golf Club Papendal kampte met zorgen. ,,Tot we in contact kwamen met Duijd fiscalisten.’’  

Lees het verhaal van de Edese Golf Club Papendal.

 

Modeontwerpster Hilde
Achtduizend euro moest ze terugbetalen. En als de belastingdienst dat zegt, zal het wel zo zijn dacht modeontwerpster Hilde (32). Niemand leek haar te kunnen helpen in de strijd met de blauwe envelop. Tót de Haagse in contact kwam met een bedrijfje uit de andere kant van het land.

Lees het verhaal van Hilde.

HERMON Erfgoed B.V.
Monumentale panden restaureren én herontwikkelen: dat is onze passie. Maar al stamt een gebouw uit de zesde eeuw: soms vindt de belastingdienst dat we door ons werk ‘nieuw vastgoed’ creëren. Dat levert flinke heffingen op. Duijd fiscalisten weet alles van die materie. De samenwerking heeft zich na één project al terugverdiend.

Lees het verhaal van Machiel van der Plas.

MySwissAlps B.V.
Van mijn passie – reizen naar Zwitserland – maakte ik mijn beroep. Genieten! Tot ineens de belastingdienst op de stoep stond. Ik schrok. Had ik mijn zaakjes wel op orde? Sinds ik met Duijd fiscalisten werk, hoef ik me daar geen zorgen meer over te maken.

Lees het verhaal van Arno Peters.

Verdoorn Adviesgroep

Cijfers, belastingen, juridische kwesties: kon Duijd fiscalisten die taaie informatie wel presenteren op de manier die past bij onze klant? Het bleek hun kracht! Ze maken zaken niet nodeloos ingewikkeld. En spreken de taal van de ondernemer.

Lees het verhaal van Maurice Verdoorn.

De Beijer RTB B.V.
Voor ieder bedrijf, klein of groot, kan het lonen om samen te werken met een fiscalist. Die helpt je disputen met de fiscus te voorkomen. Ons heeft dat echt geld opgeleverd.

Lees het verhaal van Henk de Beijer.

CapX Nederland B.V.
Met CapX leveren we alternatieven voor wifi-netwerken en werken we veel met mensen uit de communicatiebranche. Nou: Duijd fiscalisten communiceert een stuk beter dan veel échte communicatieprofessionals.

Lees het verhaal van Paul van Gasselt.

Avivia B.V.
Eerlijk is eerlijk: ik weet hoe het is om als ZZP’er te werken en dán is een fiscaal-juridisch adviesbureau inschakelen in veel gevallen erg duur. Maar bij Avivia focussen we ons met acht medewerkers op de ontwikkeling van medicijnen. En voor ons is iedere euro die we aan Duijd fiscalisten besteden het uitgeven waard.

Lees het verhaal van Wout Wouters.