Onze klanten vertellen

Duijd Fiscalisten levert aan veel bedrijven fiscale diensten. De kracht van onze dienstverlening kan het best beschreven worden door onze klanten. We geven ze graag het podium.

Verdoorn Adviesgroep

Cijfers, belastingen, juridische kwesties: kon Duijd fiscalisten die taaie informatie wel presenteren op de manier die past bij onze klant? Het bleek hun kracht! Ze maken zaken niet nodeloos ingewikkeld. En spreken de taal van de ondernemer.

Lees het verhaal van Maurice Verdoorn.

De Beijer RTB B.V.

Voor ieder bedrijf, klein of groot, kan het lonen om samen te werken met een fiscalist. Die helpt je disputen met de fiscus te voorkomen. Ons heeft dat echt geld opgeleverd.

Lees het verhaal van Henk de Beijer.

CapX Nederland B.V.

Met CapX leveren we alternatieven voor wifi-netwerken en werken we veel met mensen uit de communicatiebranche. Nou: Duijd fiscalisten communiceert een stuk beter dan veel échte communicatieprofessionals.

Lees het verhaal van Paul van Gasselt.

Avivia B.V.

Eerlijk is eerlijk: ik weet hoe het is om als ZZP’er te werken en dán is een fiscaal-juridisch adviesbureau inschakelen in veel gevallen erg duur. Maar bij Avivia focussen we ons met acht medewerkers op de ontwikkeling van medicijnen. En voor ons is iedere euro die we aan Duijd fiscalisten besteden het uitgeven waard.

Lees het verhaal van Wout Wouters.