We werken voor particulieren en grote internationale ondernemingen, voor kleine zelfstandige ondernemers, overheden en non-profitinstellingen. Wij bieden het antwoord op jouw fiscale vraag, ongeacht wie de vraagsteller is.

Accountancy- en administratiekantoren

Met regelmaat zijn wij collega’s van accountancy- en administratiekantoren of boekhoudfirma’s met fiscale oplossingen van dienst. Als zij er niet meer uitkomen, bellen ze ons. Zij zijn ook deskundig op fiscaal gebied, dus kunnen we complexe en scherpe vragen verwachten. Dat maakt ons juist extra enthousiast. We kunnen dan laten zien dat we echt vaktechnische specialisten zijn. Natuurlijk maken we ook direct de vertaalslag naar de uiteindelijke cliënt, zodat de adviseur die ons inschakelt direct met de oplossing verder kan.

Ondernemers

Jij als ondernemer vindt bij ons de fiscale oplossing waarnaar je zocht. Als we samen je situatie bespreken, wijzen we je op fiscale kansen en risico’s binnen jouw onderneming. We bekijken de vraagstukken die je hebt, geven proactief advies of helpen om achteraf de schade te beperken. Belasting besparen is plannen, dus het liefst zorgen we vooraf dat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Particulieren

Naast het verzorgen van de jaarlijkse aangifte heeft een particulier ook regelmatig een fiscalist nodig. Wij adviseren je desgewenst over het schenken en erven van geld, we verzorgen de aangifte erfbelasting, we begeleiden de fiscale kant van de aankoop van een woning (buiten Nederland) of werken over de grens. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. In een vrijblijvend gesprek hoor je wat onze ervaren fiscalisten voor je kunnen doen en hoe je geld kunt besparen.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly