De belastingwetgeving is voortdurend in beweging. Wij volgen alle stappen nauwgezet en geven je gedegen advies over risico’s en kansen. Voor uiteenlopende fiscale vraagstukken ben je bij Duijd aan het goede adres. Door mee te denken, het geheel te overzien en te luisteren naar het verhaal achter je vraag, vinden we inventieve oplossingen. Bij ons krijg je antwoord op je vraag, vertaald naar duidelijke taal. We gaan graag voor je aan de slag. Met onze video zie je direct hoe wij werken.

 

Fiscaal advies

Schroom niet onze hulp in te roepen bij fiscale kwesties. We bieden je het juiste advies! Of het nou gaat om complexe materie of veel voorkomende zaken. We stellen je soms tegenvragen om tot de best mogelijke oplossing te komen, denken met je mee, leven ons in maar blijven altijd kritisch. Zó kun je rekenen op het beste advies. En dat brengen we ook nog klantvriendelijk onder woorden. Lees meer.

Spelen er heikele kwesties? Wij procederen graag voor je, als het moet zelfs tot de Hoge Raad.

Btw-advies/omzetbelasting
Het benutten van alle fiscale voordelen is mogelijk. Onze fiscalisten weten hoe. Niet alleen ondernemers, maar ook veel belastingadviseurs, administratie- en accountantskantoren, advocaten en notarissen besteden specifieke vraagstukken graag uit aan onze btw-specialist. Een heffing die op het oog eenvoudig lijkt te zijn, levert veel fiscale mogelijkheden op, maar ook vragen en onzekerheden. Een juiste structuur of planning zorgt vaak voor een besparing van btw. Neem het zekere voor het onzekere en laat ons meedenken. Lees meer.

Bedrijfsoverdracht
Op een dag wil je je bedrijf overdragen, aan een compagnon, een medewerker of aan een van de kinderen? Misschien is verkoop aan een collega-ondernemer een optie? Zo’n overdracht vraagt om een goede organisatie en planning. Zeker als het gaat om de fiscale aspecten. Ook hier geldt, een goede voorbereiding is het halve werk. Lees meer.

Estate Planning

Belastingbesparing gaat gepaard met een goede planning. Ook in het geval van een nalatenschap, krijgen we regelmatig de vraag: ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn erfgenamen zo min mogelijk belasting betalen? Jaarlijks kun je belastingvrij een bedrag schenken, maar onze fiscalisten kijken graag verder. Lees meer.