Ondernemer

Fiscale en juridische vragen. Als ondernemer wordt u er mee geconfronteerd. Een antwoord ligt niet altijd voor het oprapen. Onze fiscalisten hebben jarenlange ervaring in het beantwoorden van deze vragen, het zoeken naar oplossingen en het creƫren van kansen. Een deskundige adviseur die u verder helpt, zonder dat u hoeft te schrikken van hoge declaraties.

Als gespecialiseerd fiscaal adviesbureau bieden wij geen administratieve dienstverlening aan en maken we geen jaarrekeningen. Wij wijzen u op fiscale kansen en mogelijke risico’s. Wij plannen met u de fiscale toekomst. Dat scheelt nu en in de toekomst belasting en voorkomt verrassingen achteraf.

Wordt u als ondernemer geconfronteerd met een inspecteur die de messen al geslepen heeft? Vertrouw dan gerust op onze professionaliteit en deskundigheid. Daar waar u door de bomen het bos niet meer ziet, zijn wij de situatie meester. Wij kennen uw rechten en maak uw positie inzichtelijk. Aarzel niet, maar bel ons gerust. Een vrijblijvend gesprek kan al tot veel helderheid leiden.