Fiscaal advies


Wij doen allen dat waar we heel goed in zijn: algemene fiscale advisering. Daar zijn we trots op. Wij bieden dus geen andere diensten aan dan fiscaal advies. Door onze ervaring begrijpen wij de context van uw fiscale vraag én de gevolgen van ons antwoord. Wij denken kritisch mee en schromen niet om een (moeilijke) tegenvraag te stellen om tot de best mogelijke oplossing te komen. We formuleren ons antwoord altijd op een korte en duidelijke manier, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Altijd de beste oplossing bij uw fiscale kwestie
Bij fiscale advisering heeft iedereen een ander beeld. Wat voor onze fiscalisten misschien een vaak voorkomende kwestie is, kan voor u uitzonderlijk complexe materie zijn. Daarnaast krijgen wij ook meer uitzonderlijke vragen waarbij ook wij echt op zoek moeten naar het antwoord. Maar dat juiste antwoord en een geschikte oplossing is er altijd en voor iedereen. Schroom dus niet om onze hulp in te roepen. Wij werken voor particulieren en grote internationale ondernemingen, voor kleine zelfstandige ondernemers, overheden en non-profitinstellingen. Wij bieden het antwoord op uw fiscale vraag, ongeacht wie de vraag stelt.

Gepassioneerde fiscalisten
Onze gepassioneerde fiscalisten zijn dagelijks met het fiscale recht bezig – als docent, auteur, adviseur of als gemachtigde in een bezwaar- of beroepsprocedure. We kijken uit naar het vinden van de fiscale oplossing die het beste bij u past. Neem dus gerust contact op.