Je moet je aangifte voor 1 mei 2022 indienen. Doe je dat later, dan is er nog niets aan de hand. De inspecteur stuurt je een vriendelijke herinnering. Reageer je daar niet op? Dan ontvang je een aanmaning. Je hebt dan nog tien werkdagen om de aangifte in te dienen. Als je dan weer te laat bent of je dient de aangifte niet in, dan krijg je een boete opgelegd. Deze boete loopt op als je vaker te laat bent.

Voorkom dit gedoe en vraag uitstel aan. Dat kan eenvoudig online, door middel van een telefoontje of via het formulier dat je kunt downloaden. Alle informatie vind je hier. Let op dat uitstel geen afstel wordt. Vind je de aangifte en het uitstel gedoe? Weet dan dat wij het geweldig vinden om jouw aangifte voor je te verzorgen. Schroom dus niet ons te vragen. En dat uitstel? Dat doen we er voor jou gewoon bij. Zo weet je zeker dat het goed gaat, dat je niet teveel betaalt en dat je ook geen boete krijgt. Dat is wel zo prettig.

Wil jij onze andere tips teruglezen? Of een van de andere (fiscale) berichten? Klik dan hier.