Op 24 december 2021 heeft onze hoogste rechter bepaald dat het huidige belastingstelsel in strijd is met Europees recht. De belastingdienst mag de huidige regels niet langer hanteren. Dat betekent dat je in het verleden mogelijk teveel belasting hebt betaald.

Ook voor je aangifte over 2021 heeft de uitspraak mogelijk gevolgen. Zorg ervoor dat je geen geld laat liggen en schakel een fiscaal specialist in. Wij kunnen jouw persoonlijke fiscale positie beoordelen en je helpen de oude jaren (zo nodig) te herstellen. Natuurlijk kijken we ook naar andere fiscale kansen en besparingen. Een mooie gelegenheid je eens goed te laten informeren. Voor je gemak hanteren we een vaste prijs voor deze dienstverlening. Dan weet je wat je kunt verwachten. Dat is wel zo duijdelijk.

Box 3 herstel compleet: € 1.250
We beoordelen jouw aangiften vanaf 2017 tot en met 2020. Als het mogelijk is, dan corrigeren we de oude jaren en vragen we de teveel betaalde belasting voor je terug. We verzorgen alle correspondentie met de belastinginspecteur.
Daarnaast verzorgen we jouw belastingaangifte over 2021 en die van je partner. Je weet dan zeker dat je aangifte over 2021 juist is. We optimaliseren de aangifte zodat je in geen geval niet teveel belasting betaalt. We adviseren je over de overige fiscale kansen in jouw persoonlijke situatie.

Box 3 herstel en controle: € 595
We beoordelen jouw aangiften vanaf 2017 tot en met 2020. We toetsen of je recht hebt op een teruggave. Als je over een belastingjaar recht hebt op een teruggave, dan bereiden wij het verzoek voor je voor. Wij creëren een persoonlijk sjabloon met het verzoek naar de inspecteur. Het sjabloon ontvang je van ons, zodat je zelf de eventuele andere jaren kunt verzorgen. De correspondentie met de belastinginspecteur verzorg je zelf. Mocht je het alsnog prettig vinden dat wij de volledige afstemming overnemen, dan rekenen we voor ieder extra jaar € 250.

We controleren jouw belastingaangifte over 2021 en die van je partner. We adviseren je over de overige fiscale kansen in jouw persoonlijke situatie.

Box 3 controle: € 395
We beoordelen jouw aangiften vanaf 2017 tot en met 2020. Mocht je recht hebben op herstel/teruggave, dan verzorg je dat zelf. We controleren jouw belastingaangifte over 2021 en die van je partner. We adviseren je over de overige fiscale kansen in jouw persoonlijke situatie.

Laat geen geld liggen en geniet van de fiscale kennis van onze specialisten. Ze staan te trappelen om je helpen. Mail of bel direct.

De kleine lettertjes:
De genoemde bedragen zijn inclusief omzetbelasting. Bij het herstel van de oude jaren hanteren we de uitgangspunten zoals deze door het Ministerie van Financiën zijn benoemd. Ons honorarium is hierop gebaseerd. Als er andere belastingbesparingen mogelijk zijn, dan zullen we je daar uiteraard op wijzen. Mochten wij je daarbij ook behulpzaam kunnen zijn, dan brengen we die extra werkzaamheden afzonderlijk in rekening. Uiteraard informeren we je vooraf over de hoogte van dat extra honorarium. Als we de aangifte inkomstenbelasting voor je mogen verzorgen, dan zijn onze werkzaamheden afgestemd op een reguliere aangifte met loon- en/of pensioeninkomsten, een eigen woning, giften, ziektekosten en box 3. Als er bijzonderheden zijn, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, een onderneming of een echtscheiding, dan vraagt de aangifte meer aandacht. We zullen je dan vooraf laten weten hoeveel extra werkzaamheden dat betreft en wat ons honorarium dan wordt.