Vacature ervaren fiscalist (24-40 uur)

Duijd fiscalisten: een fiscaal adviesbureau tussen Arnhem en Nijmegen waar fiscalisten met passie voor het vak werken. Het bureau groeit verder en zoekt een gedreven adviseur.

Wie?
Je hebt voldoende ervaring opgedaan in de aangiftepraktijk en je beschouwt dit als de basisbagage van een adviseur. Je ondersteunt inmiddels je fiscale collega’s met advisering, maar je wilt meer. Het liefst zo snel mogelijk ervaring opdoen om daarna zelf met de ondernemer aan tafel te zitten. Je bent academisch geschoold, je verstaat je vak en je bent breed georiënteerd. Je hebt ervaring met BTW-advies en interesse om dit vakgebied verder te verdiepen. Lidmaatschap van het Register van Belastingadviseurs is een pré.

Wat?
Binnen de groeiende fiscale adviespraktijk van Duijd fiscalisten is ruimte voor een scherpe, kritische fiscalist. Een fiscalist die zich wil ontwikkelen en verder wil groeien. Je denkt van het begin mee in alle voorkomende fiscale vraagstukken en je overziet het grotere geheel. Het dagelijkse werk van de fiscalisten van Duijd is onze klanten de beste oplossing voor hun vraag te bieden. Dat doen we in begrijpelijke taal.

Waar?
Het fiscale adviesbureau bestaat ruim zes jaar. Alhoewel het bureau een regionale uitstraling heeft, werken we voor cliënten door heel Nederland. Wij bieden fiscaal advies en verzorgen fiscale aangiften. Het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van administraties behoort niet tot onze dienstverlening. Wij worden enthousiast van complexe fiscale vraagstukken en komen samen met de Belastingdienst tot een goede oplossing. Zonodig ondersteunen wij cliënten in bezwaar- en beroepsprocedures. De fiscalisten van Duijd vertellen graag over hun vak. Dat doen zij als docent voor beroepsorganisaties en als auteur van fiscale bijdragen in de vakliteratuur.

De medewerkers van Duijd fiscalisten waarderen een kritische houding en horen graag van jou wat ze niet goed doen. Zo leren we dagelijks van elkaar en maken we het fiscale recht samen nog duijdelijker.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard bieden we je een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Maar er is nog veel meer. De functie geeft je de ruimte je verder te ontwikkelen. Wij houden van hard werken, maar net zoveel van vrije tijd. Je hebt daarom voldoende vrije dagen. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn. Het bureau zit in een nichemarkt en groeit erg snel. Jij kunt daar prima in meegroeien en ontwikkelen.

Solliciteren?
Stuur je motivatiebrief voorzien van een CV naar info@duijdfiscalisten.nl

Kijk gerust eens op de website voor meer informatie over ons bureau.

Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je contact opnemen met Jan van Esch of Dennis Heijmink op 0481– 82 09 98.

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.