In 2011 begon Dennis Heijmink in Bemmel een fiscaal adviesbureau. Inmiddels kent de grote regio Duijd fiscalisten en kent het bureau vier enthousiaste medewerkers. De leden van het ondernemersnetwerk Jong MKB Arnhem-Nijmegen hebben de ontwikkeling gevolgd en Dennis genomineerd voor de titel Jong MKB’er van het jaar 2017.

De vereniging JongMKB Arnhem Nijmegen staat open voor ondernemers die korter dan zeven jaar aan het ondernemen zijn. Jaarlijks kiest een vakjury uit drie genomineerden een ondernemer van het jaar. Voor 2017 zijn naast Dennis Heijmink ook Mijke Sanders (Sanders Juridisch Advies) en Astrid Hoogers (Progressa Organizing&Advies) genomineerd.

Duijd fiscalisten is een adviesbureau dat complexe èn minder complexe vraagstukken oplost. Je vindt bij Duijd fiscalisten in Bemmel professionele en gespecialiseerde fiscale dienstverlening. Kenmerkend is een hoog kennisniveau, een open en kritische houding en deze fiscalisten kunnen volhardend zijn. Noem het desgewenst eigenwijs.

De naam ‘Duijd fiscalisten’ heeft het bureau ingevoerd bij haar vijfjarig bestaan. Dat was tevens één van de redenen voor een borrel. Bijna 300 relaties kwamen naar Fort Lent om te toasten. Of er dit jaar weer reden is voor feest zal op dinsdag 4 april blijken. Dan maakt de jury tijdens een feestelijke ondernemersavond in Arnhem bekend wie zich ondernemer van het jaar 2017 mag noemen.