En toen was het zover: de borrel van Duijd fiscalisten. Het is vrijdagmiddag tegen vier uur en de zon straalt over het fort in Lent. Samen met de eerste gasten heffen wij het glas op Duijd en vijf jaar fiscaal advies. Uiteindelijk volgen zo’n tweehonderd relaties het voorbeeld.

Wij hebben drie uur lang genoten van mooie anekdotes, ferme handdrukken, verrassende herenigingen en vooral van heel veel stralende gezichten. Samen proosten was geweldig, maar ook alle persoonlijke berichten, de cadeaus, de meest prachtige wijnen, mooie bloemen en royale giften aan SOS Kinderdorpen vonden we fantastisch. Het doet ons erg goed dat er zoveel mensen de moeite hebben genomen om erbij te zijn. Velen die er niet bij waren hebben ons toch verrast met een berichtje, een attentie of een gift aan SOS Kinderdorpen. Bedankt!
Op dit moment hebben we ruim € 1.250 ingezameld. Fijn dat we naast een mooie middag ook nog kunnen bijdragen aan het goede doel. Mocht je nog niet in de gelegenheid zijn geweest om een gift te doen, de online-actie blijft nog open tot 30 september.

Op de achtergrond klonk tijdens de borrel een gevarieerd muziekprogramma, zorgvuldig door ons samengesteld. Mocht je het terug willen kijken en luisteren, dan vind je de Spotify playlist hier.

Als we tegen acht uur het fort verlaten is de zon bijna onder. Statig en trots tekent het fort zich tegen het polderlandschap af. Klaar voor wat er komen gaat. Wij kijken elkaar aan en knikken instemmend naar het fort. Laat de toekomst maar komen. Wij verheugen ons er nu al op.

Jan en Dennis