Een gedreven en ervaren adviseur gezocht voor Duijd fiscalisten: een – groeiend – fiscaal adviesbureau tussen Arnhem en Nijmegen waar fiscalisten met passie voor het vak werken.

 

Zoeken wij jou?

Sinds de afronding van je academische opleiding ben je meer dan vijf jaar als belastingadviseur werkzaam. Je zit graag bij de ondernemer aan tafel. Als iemand zegt dat het niet kan, wil jij het tegendeel bewijzen. Je verstaat je vak en je bent breed georiënteerd. Lidmaatschap van het Register van Belastingadviseurs is een pré.

Binnen de groeiende fiscale adviespraktijk van Duijd fiscalisten is ruimte voor een scherpe, kritische fiscalist. Je kunt gestructureerd werken. Je denkt mee in alle voorkomende fiscale vraagstukken en je overziet het grotere geheel. Het dagelijkse werk van de fiscalisten van Duijd is het bieden van de beste oplossing voor de vraag van onze klanten. Dat doen we in begrijpelijke taal.

 

Over Duijd fiscalisten

Het fiscale adviesbureau bestaat ruim vijf jaar. Alhoewel het bureau een regionale uitstraling heeft, werken we voor cliënten door heel Nederland. Wij bieden fiscaal advies en verzorgen fiscale aangiften. Het samenstellen van jaarstukken en het verzorgen van administraties behoort niet tot onze dienstverlening. Wij worden enthousiast van complexe fiscale vraagstukken en komen samen met de Belastingdienst tot een goede oplossing. Zonodig ondersteunen wij cliënten in bezwaar- en beroepsprocedures. De fiscalisten van Duijd vertellen graag over hun vak. Dat doen zij als docent voor beroepsorganisaties en als auteur van fiscale bijdragen in de vakliteratuur.

De medewerkers van Duijd fiscalisten waarderen een kritische houding en horen graag van jou wat ze niet goed doen. Zo leren we dagelijks van elkaar en maken we het fiscale recht samen nog duijdelijker.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard bieden we je een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden. Maar er is nog veel meer. De functie geeft je de ruimte je verder te ontwikkelen. Dat geldt niet alleen voor de vaktechniek, maar ook je persoonlijke ontwikkeling. Het bijdragen aan de groei van het bureau kan daarbij een onderdeel zijn.

Wij houden van hard werken, maar net zoveel van vrije tijd. Je hebt daarom voldoende vrije dagen. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn. Het bureau zit in een nichemarkt en groeit erg snel. Jij kunt daar prima in meegroeien en ontwikkelen.

 

Solliciteren?

Stuur je motivatiebrief voorzien van een cv naar info@duijdfiscalisten.nl.

Kijk gerust eens op de website voor meer informatie over ons bureau.

Vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met Jan van Esch of Dennis Heijmink op 0481 – 47 11 66.