Sinds de oprichting in 2011 is Heijmink Fiscaal Advies een snel groeiend fiscalistenkantoor. Het kantoor is gevestigd tussen Arnhem en Nijmegen. Binnen deze praktijk is plaats voor een ervaren fiscalist die verder durft. Een kritische fiscalist. Iemand die meedenkt en het groter geheel kan overzien.

De fiscale antwoorden geef je aan ondernemers, groot en klein, maar ook aan particulieren, (semi-)overheidsinstellingen, verenigingen en stichtingen; kortom aan iedereen met een fiscale vraag. Je cliënten zijn een duidelijke en heldere oplossing gewend. Zij verwachten meer dan het antwoord op hun vraag.

Jij bent meer dan vijf jaar als belastingadviseur werkzaam, je hebt ambities en je wilt lekker met je vak bezig zijn. Je zit graag bij de ondernemer aan tafel. Als iemand zegt dat het niet kan, wil jij het tegenbewijs leveren. Je verstaat je vak en je bent breed georiënteerd; een echte generale fiscalist. Een ondernemende geest en plezier in acquisitie past binnen de vacature, maar dat zijn geen doorslaggevende vereisten.

De omvang van de adviespraktijk geeft je alle flexibiliteit. Jij bepaalt wanneer je wilt werken en of je dat vanuit huis of op kantoor doet. Jouw inzet wordt natuurlijk uitstekend beloond. Naast een goed basissalaris krijg je een variabele beloning voor jouw bijdrage in het resultaat.

Kijk gerust eens op deze website voor meer informatie. Solliciteren kan per mail, voor vragen mag je altijd bellen.