Deze vacature is ingevuld, maar mail gerust je CV en motivatie. Als er dan een vacature beschikbaar komt, neem ik graag contact met je op.

Je bent gevorderd in je studie en je hebt voldoende kennis opgedaan om nieuwsgierig te worden naar de praktijk van een belastingadviseur. Naast je studie ben je voor minimaal twee dagdelen (2 x vier uur of één dag) beschikbaar om een ervaren belastingadviseur te ondersteunen. Je wilt echt met je vak bezig zijn: adviezen voorbereiden, meedenken en meeschrijven in bezwaar- en beroepsprocedures. Een aangifte voorbereiden hoort er ook bij, maar je hart ligt in de adviespraktijk. Deze baan past dan ook perfect bij je.

Binnen de fiscale adviespraktijk van Heijmink Fiscaal Advies is ruimte voor een kritische jonge fiscalist. Het kantoor bestaat nog maar net een jaar en is door mij opgericht. Alhoewel het kantoor een regionale uitstraling heeft, bedien ik cliënten door het hele land. Of het nu een ondernemer, particulier of non-profit organisatie is, dat maakt mij niets uit. De fiscale oplossing is hetgeen wat me boeit. Het beste voor mijn cliënt bereiken tegen een betaalbaar honorarium.

Als starter in de fiscale advieswereld zal je verrast zijn door de diversiteit in mijn dagelijkse praktijk. Een mooie gelegenheid om veel te leren. Naast de (ondersteunende) werkzaamheden die je verricht, wordt een kritische houding ten aanzien van de adviespraktijk verwacht. Je bent leergierig, enthousiast en je geniet van je studie en je vak.

Deze ideale bijbaan betaalt prima. Kijk gerust eens op mijn website voor meer informatie over mij en mijn kantoor. Solliciteren kan per mail, voor vragen mag je me altijd bellen.